Τι είναι το Digital Marketing

Τι είναι το digital marketing

Tο marketing είναι κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης. Είναι η μόνη σταθερά σε ένα κόσμο συνεχών αλλαγών – όπως είναι ο κόσμος των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας.

Χονδρική και Λιανική

Αν θέλετε να επιτύχει το προϊόν σας, σε όποιο κλάδο και αν ανήκει, είτε είναι B2C είτε Β2Β, χρειάζεστε πελάτες οι οποίοι θέλουν να αγοράσουν αυτό που πουλάτε. Και, έχει ιδιαίτερη σημασία στο κόσμο της αγοράς, να πουλάτε μία «λύση» για ένα «πρόβλημα» το οποίο κατανοούν οι εν δυνάμει πελάτες σας. Στη λιανική χρειάζεστε μαζικότητα, ενώ στη χοντρική οπού ο κύκλος της πώλησης είναι μεγαλύτερος, χρειάζεστε εξαιρετική στόχευση του κοινού το οποίο θα ήταν πιθανότερο να ενδιαφερθεί για το προϊόν σας.

Διαφήμιση στα Social Media

Tο marketing, όμως, κυρίως λόγω της ανάπτυξης του internet έχει λάβει πολλές διαφορετικές διαστάσεις. Ωστόσο στο επίκεντρο παραμένει πάντα η στόχευση του κοινού και η ποιότητα του περιεχομένου. Το digital marketing, λοιπόν, είναι ο τρόπος με τον οποίο πολλές επιχειρήσεις προσεγγίζουν ένα ευρύτερο κοινό με διαφήμιση στα social media, και σημαντικά μικρότερο κόστος σε σύγκριση με το παραδοσιακό marketing.

Storytelling

Αν και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να κερδίσετε την προσοχή του κοινού, ορισμένες καμπάνιες ήταν τόσο αποτελεσματικές που σχεδόν δε μπορούν να αντιγραφούν. Όπως, το JUST DO IT της NΙΚΕ, το 1988, και το ΤΗΙΝΚ DIFFERENT της APPLE το 1997, οι οποίες είναι οι πλέον επιτυχημένες καμπάνιες στο video marketing. Και, ο λόγος για τον οποίο ξεχωρίζουν είναι το μήνυμα το οποίο προβάλλεται και είναι διαχρονικό. Επομένως, επενδύστε στις ψηφιακές τεχνολογίες και το internet,  αλλά παράλληλα και στο storytelling. Διότι, οι άνθρωποι ως κοινωνικά όντα είναι storytellers και θέλουν να εμπνευστούν ή να ταυτιστούν με ένα story

Δημιουργικότητα (Creative)

Αν κάτι δε θα είναι ποτέ εκτός μόδας – είναι η δημιουργικότητα. Και, μάλιστα, είναι το μόνο πεδίο στο οποίο ένας και μόνο άνθρωπος, ένα άτομο, μπορεί να φέρει πολλαπλάσια αποτελέσματα από εκείνα μιας ομάδας ή και μιας ολόκληρης εταιρείας. Το επιτυχημένο digital marketing είναι εκείνο το οποίο ξέρει να τραβά την προσοχή και παραμένει viral για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εάν, λοιπόν, αναζητάτε τρόπους για να προβάλετε το brand σας και τα προϊόντα σας, δείτε πρώτα τις επιτυχημένες καμπάνιες σε digital marketing για όλα τα industries και, αμέσως, μετά επιλέξτε τους σωστούς συνεργάτες από ένα digital agency.

Αύξηση των Πωλήσεων

Μέσω των ψηφιακών καναλιών, μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και την αναγνωσιμότητα του brand σας. Η διαφήμιση στη Google (Google Ads), η βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO Marketing), το eCommerce (Κατασκευή eSHOP), είναι μερικές από τις στρατηγικές με τις οποίες μπορείτε να προσελκύσετε νέους πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Η επένδυση στην εμπειρία του χρήστη και καταναλωτή αποτελούσε πάντα το καλύτερο return on investment για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν.

Μάθετε περισσότερα για το digital marketing, επικοινωνήστε σήμερα με ένα βραβευμένο, digital agency, τους Anveto Marketers.

ANVETO MARKETERS | BEST WEBSITE DESIGN AWARDS
2110159340 anvetogroup
2110159340 anvetogroup