Ψηφιακά Εργαλεία, Ψηφιακές Συναλλαγές

Στον κόσμο των επιχειρήσεων, ψηφιακός μετασχηματισμός σημαίνει ανάπτυξη και παραγωγικότητα.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ο σχεδιασμός θα πρέπει πάντα να επικοινωνεί στη ‘γλώσσα’ του χρήστη. Όταν οι χρήστες γνωρίζουν το περιβάλλον μιας σελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος τότε αισθάνονται ασφάλεια και οικειότητα, ενώ με ευκολία μπορούν να αποφασίσουν για τα επόμενα τους βήματα. Η οικειότητα δημιουργεί εμπιστοσύνη ενισχύοντας τις πωλήσεις καθώς και στο εμπορικό σας σήμα.

Κατασκευή eSHOP

Η επιτυχία στο ηλεκτρονικό εμπόριο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες μεταξύ των οποίων και η ποιότητα του σχεδιασμού του εκάστοτε ιστότοπου. Οι αγοραστές ως επί των πλείστων λαμβάνουν συναισθηματικές αποφάσεις, γι’ αυτό και η εμπειρία του χρήστη είναι πολύ σημαντική για την παραμονή τους στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Εάν παρέχετε στους αγοραστές σας μια θετική εμπειρία, όχι μόνο θα αγοράσουν από εσάς, αλλά θα προτείνουν τον ιστότοπό σας ως ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα για αγορές.

SEO Marketing

Οι επιχειρήσεις που επενδύουν στο SEO και το Digital Marketing γίνονται πιο ανταγωνιστικές ενώ τους δίνεται η δυνατότητα να προσεγγίσουν με επιτυχία νέες αγορές. Το πρώτο βήμα είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου ιστότοπου και η κατάταξη του στις μηχανές αναζήτησης. Το αμέσως επόμενο είναι μία επιτυχημένη στρατηγική SEO Marketing η οποία θα πολλαπλασιάσει τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπό σας.

Copywriting

Μία τεχνικά άρτια σελίδα με ποιοτικό περιεχόμενο, εξαιρετικά δομημένο, συχνά κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις των οργανικών αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Ενώ, παράλληλα, αυτές οι σελίδες συχνά προσφέρουν μια θετική εμπειρία χρήστη με υψηλό Conversion Rate. Το περιεχόμενο είναι αναπόσπαστο μέρος του design μιας ιστοσελίδας και εξίσου σημαντικό με την ποιότητα κατασκευής της.

Προώθηση Ιστοσελίδων

Παρουσιάστε την επιχείρηση σας στο ‘σωστό’ κοινό, σήμερα. Οι Anveto Marketers ‘τρέχουν’ προωθητικές καμπάνιες με υψηλότατο quality score, χρησιμοποιώντας στρατηγικές προώθησης A/B Testing και διαφοροποιημένο περιεχόμενο. Η επιτυχημένη προώθηση τύπου PPC (Pay Per Click) είναι πάντα αποτέλεσμα μιας άρτιας δομημένης καμπάνιας σε συνδυασμό με μία εξαιρετική ιστοσελίδα παρουσίασης.

Σύνδεση eSHOP ERP

Η σωστή υλοποίηση, παραμετροποίηση και εγκατάσταση ενός επιχειρηματικού λογισμικού ERP CRM βελτιώνει τις διαδικασίες κάθε επιχείρησης και αυξάνει την παραγωγικότητα της. Η σύνδεση μάλιστα με τις online πωλήσεις, αυτοματοποιεί τις ενημερώσεις ενός eShop με τα Logistics της εταιρείας το οποίο σημαίνει ταχύτητα και εξάλειψη των λαθών.

ANVETO MARKETERS | BEST WEBSITE DESIGN AWARDS
2110159340 anvetogroup
2110159340 anvetogroup